Rondreis-Indonesie.reismee.nl

Op weg naar het dorpje Tawangmangu

We zijn vandaag aangekomen in het dorpje Tawangmangu. De reis ging o.a langs de Prambanan-tempels. Dit is een hindoeïstische tempel. Helaas door de laatste aardbeving in 2006 is er veel kapot gegaan dus veel moet er weer gerestaureerd worden. Maar wat er nu gerestaureerd was was prachtig. Op de tocht naar boven zijn we overgestapt op kleine busjes want voor de grote bus werd de weg te stijl !!! Boven op de berg hebbben we eerst nog een erotische tempel bezocht en toen begon er een wandeltocht van bijna 3 uur naar het hotel !! We kwamen langs verschillende bergen, watervallen, akkers waar rijst en andere groente wordt geteeld , langs dorpjes en je komt geen tourist tegen, oh wat gaaf. Sorry hoor dat ik in herhaling streed maar hier is alles zo mooi, lief, zo onwerkelijk. Wij hebben het echt goed in Nederland dat besef je dan weer. Onder weg kwamen we een vrouwtje tegen met een grote zak op haar rug die ook een stijle helling op moest. Ze was 80 jaar en voor ons was ze voor even een fotomodel. En toen we haar wat centjes gaven was ze helemaal blij, wat heerlijk om dit te kunnen doen hè De foto's volgen...... Morgen gaan we als ik goed geluisterd heb , want dat vind ik soms een beetje moeilijk, richting de Bromo vulkaan. Waar we overnachten op de kraterrand, in een lokaal hotteltje. Ben benieuwd..... Warm water ?? We zullen zien.... Tot snel !!

Reacties

Reacties

diana

ohhhh spannend zeg Maris en hoefte maurice niet op het dak te zitten was er plaats genoeg in de busjes hahaha xx

Sarine

Super dat jullie het zo leuk hebben.. Geniet van lekker van al het mooie om jullie heen.. Have fun!!

stephanie

Warm water? Kan niet anders dan gloeiend heet zijn daar op de kraterrand.

diana

hoi maris
ik wou ff vertellen dat ik een rot nacht heb gehad en slecht heb geslapen ......ik heb namelijk gedroomt dat jullie waren opgegeten in de jungle door orang oetangs hahaha.....en elke keer als ik weer in slaap viel ging de droom gewoon verder .....stom he .
maar geniet nog maar lekker van de vakantie .
dikke kus xx

Roland en Peter

Hoi wereldreizigers,

Zo leuk om te zien en te lezen over de plekken waar jullie komen. Vind het zo herkenbaar allemaal. Indonesië is mooi! Zijn jullie al afgevallen van alle wandelingen of eten jullie het er weer aan? Vol schema, maar blijf genieten van alle dingen om je heen. Knuf,

Roland en Peter

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!